100% natuurlijk, wat wil dat zeggen?

Zoals jullie weten zijn alle producten in de webshop 100% natuurlijk. Dat wil zeggen dat er geen geraffineerde suikers, kunstmatige aroma's en E-nummers aan alle producten in de webshop zijn toegevoegd.Vandaag vertel ik je wat meer over aroma's. Wat is dat nu precies?

Aroma's
Veel mensen drinken juist thee met een smaakje uit een zakje. Denk maar eens aan grote theemerken, hoe veel verschillende smaakjes zijn er wel niet. En als je thee besteld in een restaurant is de daarop volgende vraag welk smaakje je graag wil.


Smaak toevoegen
Hoe wordt er smaak toegevoegd aan thee? Je kunt natuurlijk kruiden, bloemen en gedroogde vruchten toevoegen. Dit zorgt al voor veel kleur, geur en smaak aan de thee. Hierbij kun je bijvoorbeeld denk aan de Miss Mango, dit is een thee op basis van Ceylon thee en stukjes gedroogde mango. Niets meer, niets minder.Aroma's toevoegen
Echter worden er vaak nog aroma's aan toegevoegd want een thee met stukjes frambozen en aardbeien geeft niet de rode vruchten smaak die wij gewend zijn en die wij lekker vinden. Daarom worden er zo veel aroma's toegevoegd aan losse thee.

Natuurlijke aroma's
In de webshop maak ik bij sommige losse theesoorten gebruik van natuurlijke aroma's. Kunstmatige aroma's of natuuridentische of natuuridentieke aroma’s komen niet voor in de webshop. Bijvoorbeeld de Fruit Explosie bevat natuurlijke aroma's. 

Suiker
Een aroma is dus geen suiker en maakt de thee ook niet zoet maar geeft bijvoorbeeld wel net wat extra smaak aan een thee. Geraffineerde suiker komt niet voor in mijn webshop. Wel gebruik ik bijvoorbeeld bij de Chocoloco Tea en Good Luck Tea palmsuiker. Wil je meer weten over palmsuiker? Lees dan deze blog eens.Helder en duidelijkheid
Ik vind het zelf altijd fijn en belangrijk dat de ingrediƫnten op producten en in een webshop snel en makkelijk te zien zijn. Daarover is Nicole's Choice duidelijk, alles is 100% natuurlijk, bevat geen geraffineerde suikers, kunstmatige aroma's en E-nummers.

Ook zonder kunstmatige, natuuridentische of natuuridentieke aroma’s, geraffineerde suikers en E-nummers kun je een heerlijk kopje losse thee drinken of genieten van een bakmix. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan toch? Alleen maar liefde voor 100% natuurlijk en duidelijk! Ben jij het met mij eens of niet?

Liefs, NicolePs. In verband met vakantie ben ik gesloten vanaf 9 april. Wil je nog snel gebruik maken van 15% korting, bestel dan voor 9 april en maak gebruik van de kortingscode.Reacties