Mag ik jullie voorstellen aan gastblogger Sylvahna?


Dag lieve lezers van Nicole’s Choice!

Ik ben Sylvahna, 29 jaar oud en getrouwd met Sebastiaan. Wij hebben nog geen kinderen, maar wel een heel lief hondje. Mila is momenteel 10 maanden oud en is een kruising tussen een Friese Stabij (75%) en een Appenzeller (25%).


In het dagelijks leven ben ik werkloos, haha. Nu even serieus, Syl. Ik heb 7 jaar gewerkt als receptioniste bij hotels in Nederland. Mijn vorige contract werd niet verlengd en dat was voor mij een reden om mijn ambities te achtervolgen en niet meer een baan als receptioniste aan te nemen. Ik probeer nu aan de slag te komen als Intercedent bij een uitzendbureau, omdat mij dat onwijs leuk werk lijkt. Daarnaast ben ik gek op bloggen, hardlopen, gezelligheid, een echte theeleut en hoop ik binnenkort te gaan starten met volleybal.
Mijn blog www.sylvahna.nl bestaat al sinds 2014, maar ik ben er even tussenuit geweest. Nu ben ik sinds 21 maart weer bezig en ik geniet er weer met volle teugen van.


Ik ben sinds 12 maart gestart met de Whole 30. Grof gezegd mag je dan geen suiker, granen en zuivel meer eten. Ook mag je geen alcohol meer drinken. Ik kook dus suikervrij, graanvrij en zuivelvrij.
Hierover zal ik een aantal artikelen schrijven en recepten delen op Nicole’s Choice. Daarnaast zal ik een aantal reviews schrijven over de producten die zij in haar webwinkel te koop heeft staan en deze zullen dan op Sylvahna.nl online komen.

Ik heb onwijs veel zin in deze leuke samenwerking en ik hoop jullie ook!

Als je nog vragen hebt of als je meer wilt weten hoor ik dat natuurlijk graag.
Voor nu, tot mijn volgende artikel!

Liefs SylvahnaReacties