De lente is er weer!

Ben jij ook zo blij dat de lente er weer is? Tijd om te genieten van geurige lentebloesem, een warm zonnetje op een fijn terras met een heerlijke ijsthee, en het blijft weer wat langer licht. Heerlijk!

Yes, dit ben ik :) Foto gemaakt door Heinz Trebuth

Nieuw begin
De lente is het seizoen dat symbool staat voor een nieuwe start, een fris begin. Om dit door te voeren in de webshop wil ik wat nieuwe theesoorten gaan introduceren. Ik ben momenteel volop aan het melangeren en proeven. Daar kan ik zo van genieten! Bijvoorbeeld de onderstaande mix met frambozen en bramen wordt binnenkort toegevoegd aan de webshop.


Wat mis jij?
Zijn er nog theesoorten in de webshop die jij mist? Laat het mij weten, daar kan ik alleen maar van leren en wie weet wordt jouw smaakje ook toegevoegd. WIN-WIN situatie, toch!


Bloemetje cadeau
Om te vieren dat de lente er eindelijk is, krijg je bij elke bestelling een theebloem of een zakje Goldie, Flowerpower of The Green Sensation cadeau. Allemaal theesoorten met bloemetjes. De GoldieFlowerpower en The Green Sensation zijn afgeprijsd omdat deze theeën plaats gaan maken voor nieuwe theesoorten. Ook de Badass Lemon Tea verlaat het assortiment. Wil jij nog genieten van één van deze theesoorten dan weet je wat je te doen staat!

Liefs, Nicole

Ps. Deze actie geldt tot 9 april.
Reacties