Alvast gefeliciteerd, lieve Dave!

Morgen is de allerliefste en leukste man van de wereld jarig! 

Daarom vind ik het vandaag een goed moment om mijn beste vriend maar tegelijkertijd ook de liefde van mijn leven in het zonnetje te zetten. Ik vertel je graag wat meer over Dave. Het technische genie achter Nicole's Choice, de structuurmaker en tevens de eerste tester van alle producten in de shop. Maar uiteraard valt er nog veel meer te vertellen! Ben je benieuwd, lees dan mee!

Foto gemaakt door Heinz Trebuth


Elkaar weer tegengekomen op Tinder
Op 27 maart publiceerde ik mijn eerste blog daarin vertelde ik je onder andere over hoe Nicole's Choice tot stand is gekomen, waar Nicole's Choice voor staat, en ik verklapte dat niet ik, maar Dave de slogan "waar gezond een keuze is" bedacht heeft.

Waar gezond een keuze is!
Als er gevraagd wordt hoe wij elkaar kennen is dat bijzonder verhaal, we zaten namelijk vroeger bij elkaar in de klas op de basisschool. Uiteindelijk zijn we elkaar weer tegen gekomen op Tinder. 

Dave en ik zijn inmiddels bijna 4 jaar samen. We wonen ongeveer 1,5 jaar samen in Tilburg. Op 4 juli 2017 hebben wij ja gezegd tegen een nieuwbouw woning in ons geboortedorp Udenhout. We gaan dus terug naar het dorp waar het allemaal begon, waar we samen naar dezelfde basisschool zijn gegaan.

Get organised! 
Mede dankzij Dave is Nicole's Choice echt tot stand gekomen. Hij heeft mij altijd gesteund en nu nog steeds. Hij is degene die voor structuur heeft gezorgd. Ik ben best een rommelkont. Dave en ik zijn wat dat betreft 2 uiterste van elkaar. Maar hé tegenpolen trekken elkaar aan, toch? 

Desondanks hebben wij ook veel gemeen. We hebben veel dezelfde interesses. We gaan beide graag naar de bioscoop. Hebben zelfs een abonnement en zijn het altijd eens over naar welke film we gaan. Ik ben niet zo'n fan van horror, hij is geen fan van typische vrouwenfilms. Dus over het algemeen slaan we dat soort films over. We houden beide van een feestje, besteden graag tijd met vrienden & familie. Houden van lekker eten, vakanties en drinken graag thee ;) Dave drinkt thuis af en toe een kopje koffie, maar eigenlijk drinkt hij dat voornamelijk op zijn werk.

In de bioscoop in Tilburg.


Technische genie
Hij helpt mij met alle technische kanten achter Nicole's Choice. Dave is software engineer in het dagelijks leven. Hij heeft er onder andere voor gezorgd dat de labels die op de producten zitten automatisch uit een programma gerold worden wanneer ik deze aanklik en daarna gemakkelijk afgedrukt kunnen worden. Ook was zijn advies op een plotter te kopen om ervoor te zorgen dat ik geen urenlang meer labels hoefde te knippen. Dit alles zorgt natuurlijk voor veel tijdsbesparing.

In het casino in Las Vegas, na een lange vlucht.

Daarnaast heeft Dave ervoor gezorgd dat ik nu veel sneller mijn orders kan inpakken en dat alles in de Nicole's Choice kast mooi gestructureerd is. Samen zijn wij Nicole's Choice
Je merkt het al, zonder Dave was Nicole's Choice zeker niet hetzelfde, zonder Dave ben ik ook niet hetzelfde. Het hartje bij Nicole's Choice is niet compleet, in de eerste blog die ik publiceerde vertelde ik daar het volgende over:"Waarom wilde ik dat het hartje geen compleet hartje zou zijn? Op het moment dat ik van start ging met Nicole’s Choice was het voor mij nog niet duidelijk hoe Nicole’s Choice erover één jaar of over 5 jaar zou uitzien. Net zoals dat Nicole’s Choice nog niet helemaal af is, toen en nu, was ikzelf op dat moment ook nog niet waar ik wilde zijn. Het hartje staat voor ontwikkeling, voor wat er nog kan komen. Met elk stap die ik zet word het hartje steeds meer compleet."

Maar eigenlijk mag het hartje best een heel hartje zijn want samen met Dave is het hartje compleet.


In Mexico.

Dave als tester
Omdat Dave de eerste tester is van alle producten de webshop, lijkt het mij leuk om hieronder zijn favoriete producten per categorie uit de shop te noemen. Ben jij het eens met zijn keuzes?

In Mexico.

Ontbijtgranen:
Granola

Bakmixen:  
Chocolicious

Zwarte thee:
Holiday Glow 

Rooibos: 
Sweet Dragon

Groene thee:
Hij is er geen fan van maar wanneer hij moet kiezen, dan kiest hij voor Minty To Be.

Kruiden thee:
Appeltaart Thee

Bloemen thee:
Wondertea

Fruit infusie:
Fruit Explosie

Nada:  
Aardbei

Omdat het morgen feest is, geef ik jullie vanaf vandaag tot en met 09 maart aanstaande 20% korting op de favoriete bakmix van Dave. 

Wil jij nog iets vragen aan Dave?

Liefs, NicoleReacties