9 redenen waarom... & bekendmaking win-actie
Vandaag maak ik bekend wie de gelukkige is van de bakmix Chocolicious in zak! Ook deel ik 9 redenen waarom je juist bij Nicole's Choice moet zijn voor losse thee en bakmixen.


1. Alles wat in de webshop staat is 100% natuurlijk en met zorg uitgezocht.
2. Alle producten in de webshop zijn zonder geraffineerde suikers, e-nummers en kunstmatige aroma's en heel lekker natuurlijk. Jij hoeft dus niet de ingrediĆ«ntenlijst te checken of er suiker in zit. Wees gerust en bestel wat je wilt!3. Persoonlijk advies is maar 1 klik van je verwijdert, dit kan via diverse kanalen. Denk aan Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn,via de website, het chatprogramma op de website, per telefoon of per e-mail (info@nicoles-choice.nl).4. Jouw bestelling wordt goed ingepakt door mijzelf. Zodat deze veilig op de plaats van bestemming komt. Bij elke bestelling komt een persoonlijk kaartje. Op elk theezakje zit een leuke paperclip waarmee je het zakje kan afsluiten. Iedere keer weer een verrassing welke je ontvangt.5. Verzendkosten besparen? Jouw bestelling ophalen in Tilburg, ook dat kan!

6. Bestellingen vanaf 50 euro worden gratis verzonden.

7. Je ontvangt altijd een proefzakje losse thee cadeau bij jouw bestelling.

8. Betalen kan op diverse manieren, zo kun je pinnen of contant betalen wanneer je het product op komt halen in Tilburg. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag vooraf over te maken of te betalen met Ideal.

9.  Je steunt de kleine ondernemer. Leuke toepasselijke quote die tevens echt waar is: "When you buy from a small business an actual person does a little happy dance".

Om te afsluiten wil ik jullie nogmaals bedanken, zonder jullie zou Nicole's Choice niet 1 jaar zijn geworden. Tijdens het eerste jubileum van Nicole's Choice introduceerde ik de bakmixen in zak. Daarnaast trakteer ik iemand op de bakmix Chocolicious in zak.

En dan nu maak ik de gelukkige bekend voor de Chocolicious bakmix:


                         


Liefs, Nicole
Reacties