Hieperdepiep HOERA!

Vandaag bestaat Nicole's Choice 1 jaar!


Het was toch wel een spannend moment hoor, toen ik samen met mijn moeder op 18 januari 2017 de Kamer van Koophandel uitliep met bewijs van inschrijving in mijn tas. Wauw, mijn eigen bedrijf was een feit. Voor mijn gevoel sprong ik in een heel diep zwembad zonder heel goed te kunnen zwemmen. Super spannend, maar wel heel leuk. Ben je benieuwd hoe dat verder ging? Lees en kijk je mee?Nicole's Choice; een nieuw merk van geraffineerd suikervrije bakmixen en losse thee.
Een nieuw merk van de grond krijgen is best een leuke klus. Wist je dat na het eerste jaar bijna 30% stopt met ondernemer zijn? Wees maar niet bang, ik stop er niet mee. Een eigen bedrijf en merk hebben is alleen maar leuk en iets waar ik veel energie van krijg en gelukkig van word. Net zoals dat ik gelukkig word van een kopje thee en plakje cake. 

Samenwerkingen
In dit jaar heb ik vele samenwerkingen gehad met (gast)bloggers, bedrijven en zelfs een winkel. De bakmixen en thee zijn ook te koop Bij Francois in Udenhout. Er zijn verschillende reviews geschreven, ik heb op diverse markten gestaan, hierdoor heb ik vele nieuwe contacten op gedaan. Zo ga ik binnenkort afspreken met Sietske. Zij publiceerde op 19 januari 2017 de eerste blog die er werd geschreven over Nicole's Choice. Op 27 maart 2017 kwam mijn eerste blog online. Ontzettend spannend moment!De eerste producten
De thee waarvan ik meteen wist dat die in de webshop zou komen is momenteel de hardloper. Dit is de Sweet Dragon thee. Een thee op basis van rooibos, met daarnaast stukken fruit die je goed terug ziet in de thee. Deze is heerlijk zoet, makkelijk drinkbaar en ook kinderen houden van deze thee. Wie had gedacht dat één jaar na dato er maar liefst 6 categorieën thee zouden zijn met in totaal meer dan 40 soorten thee.


De eerste bakmix waarvan ik zeker wist dat deze een plekje verdiende, was de Chocolicious want wie houdt er nu niet van chocolade? 

Nieuwe plannen
Ook dit jaar komen er vele leuke nieuwe producten, win-acties, samenwerkingen en blogs aan. Afgelopen november introduceerde wij de Thee Adventskalender, dit was een groot succes. 

Wie jarig is trakteert! 
Maar zonder jullie was dit allemaal niet gelukt, hiervoor wil ik je bedanken! Ik kan je natuurlijk een virtueel plakje Vanillalicious aanbieden, maar daar heb je niet zoveel aan. Om te vieren dat Nicole's Choice een jaar bestaat, introduceer ik dat we vanaf nu ook alle bakmixen in zak verkopen.
Graag maak ik iemand blij met de Chocolicious in zak. Hoe kun je meedoen? 

 • Volg/like ons op Facebook
 • Reageer op het bericht op Facebook
Niet verplicht maar wel heel erg leuk:
 • Reageer op deze blog
 • Deel het bericht op Facebook 
 • Tag iemand die ook wil genieten van een suikervrije bakmix

Veel succes, op 1 februari maak ik de winnaar bekend! 

Liefs, Nicole

 


Reacties

 1. Gefeliciteerd met je jubileum! En wat fijn dat het zo goed gaat! Die thee ziet er heerlijk uit, volgens mij perfect bij zo'n chocoladecake :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor je berichtje en de felicitatie! Ja, dat is inderdaad een heerlijke combinatie. Sowieso kunnen we met dit weer wel een brownie en kopje thee gebruiken haha :)

   Verwijderen
 2. Proficiat met je 1-jarige bestaan! Wat goed dat alles zo vlot loopt met je bedrijf ook, ik wens je alle succes toe in het tweede jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Proficiat met je 1 jarig bestaan van je bedrijfje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je eerste jubileum. Ik volg je al enige tijd en heb nu ook kunnen genieten van je heerlijke thee! Ik ben heel benieuwd naar de choco bakmix want als er iemand gek is op chocolade dan ben ik het! Hahahha
  Heel veel succes en nog vele jaren erbij!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd! Heel erg tof en heel veel succes ook de komende tijd

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ontzettend leuk dat je je jubileum viert! Mag je heel trots op zijn hoor! Ik ken je thee inderdaad van een aantal bloggers, enorm leuk om de persoon erachter nu te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat cool! Vind dat je het goed doet en ben best benieuwd naar je thee!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd! Je bent goed aan de weg aan het timmeren!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten