Best friends; groene thee & afvallen


Steeds vaker krijg ik de vraag van welke thee val ik af? Daarom vertel ik je nu meer over het drinken van groene thee. Thee in het algemeen is een gezond product, althans: zolang de thee 100% natuurlijk is en er geen geraffineerde suikers, kunstmatige aroma’s en E-nummers inzitten. Nicole's Choice lijfspreuk is "Waar gezond een keuze is". In onze webshop is elke keuze een gezonde keuze.

Gezondheid en groene thee
Wanneer het op gezondheid aankomt is groene thee toch wel iets wat eruit springt. Groene thee heeft vele gezonde eigenschappen, dit is zelfs wetenschappelijk aangetoond.

De gezonde eigenschappen die groene thee met zich meeneemt:
  • Het versterkt je weerstand
  • Het is rustgevend
  • De antioxidanten werken anti-bacterieel en kankerremmend
  • Het ondersteunt bij afvallen 
  • En we can keep on going ;)Hoe helpt groene thee bij het afvallen?

Groene thee is een mooi hulpmiddel bij het afvallen. Het helpt bij het afvallen als je beweegt en dus energie verbrandt. Ook werkt het wanneer je gezond eet. Groene thee stimuleert het verminderen van de afvalstoffen in je lichaam en door het drinken van groene thee krijg je minder eetlust. Het is bewezen dat dit echt helpt omdat groene thee je stofwisseling versnelt. Doordat dit versnelt verbruikt je lichaam meer energie en dus val je sneller af. Dat is geen rocket sience, toch?

Hoeveel koppen?

Afvallen bereik je niet 123, dit is een proces en groene thee kan hier aan bijdragen, zie het als jouw persoonlijke hulpje. Een heel erg lekker en gezond hulpje. Er is geen maximum met betrekking tot het drinken van groene thee. Drink in ieder geval 3 koppen thee per dag, vervang bijvoorbeeld een kop koffie of cappuccino door een kop groene thee.Groene thee met een smaakje
Vind je groene thee alleen wat saai? Goed nieuws, er zijn meerdere soorten groene thee, zoals de Chinese Gunpowder TeaSencha Tea of Green Lady. Ook kun je natuurlijk kiezen voor een groene thee waar bijvoorbeeld sinaasappelschil aan toegevoegd is, of juist munt en kamille of een heerlijk fruitmandje. Er is voldoende keuze. Mocht je hulp nodig hebben voor de keuze van jouw kopje thee, ik help je graag verder!

Bij Nicole's Choice vind je jouw perfecte kopje thee!

Liefs, Nicole

Ps.
Heb je de win-actie voor de gezonde bakmix al gezien? Donderdag maak ik door middel van een blog de gelukkige bekend, doe nu mee en wie weet ben jij dat wel!
Reacties