December, de gezellige feestmaand

December, de feestmaand is er weer! Ben jij nog op zoek naar leuke cadeaus?


De laatste maand van het jaar is er! December is een maand om lief te zijn voor jezelf en andere. Eigenlijk zijn dat alle maanden van het jaar wel, maar in december wordt er toch wat meer tijd aan besteed. Daarom vind ik december symbolisch gezien ook de meest warme maand van het jaar.

Het is de maand vol cadeaus. Wie houdt er nu niet van? Omdat wij er ook gek op zijn en omdat het vandaag, 15 december International Tea Day is ontvangt iedereen die tot en met 31 december een bestelling plaatst een cadeautje van ons. Sowieso ontvang je altijd een proefzakje losse thee cadeau van ons, maar nu ontvang je nog iets extra's. Wat dat is, dat houden we geheim, want iedereen houdt toch van een verrassing?


Ben jij nog op zoek naar leuke cadeautjes maar heb je geen inspiratie? Tel met de thee adventskalender af naar kerstmis, geef een gevuld theedisplay of geef jouw geliefde een thee abonnement cadeau! Er is zelfs een seizoensthee, een heerlijke zoet-kruidige thee. Daarnaast maak
je ook iedereen blij met een heerlijke gezonde bakmix, zoals de heerlijke Chocolicious, de koekjes van de Koekiepot of de kruidige Cinamybaby. Allemaal geleverd in een echte WECK® pot met uiteraard een makkelijke beschrijving voor de bereiding.
Kortom, er is genoeg keuze!


Liefs,
Nicole

Reacties