Mag ik jullie voorstellen aan gastblogger Marieke?

Hoi allemaal, 

Mijn naam is Marieke Flikweert. Ik ben getrouwd met Arjan en moeder van 2 kinderen, Elin (oktober 2013) en Joas (oktober 2015). Na 10 jaar als leerkracht in het basisonderwijs te hebben gewerkt, ben ik hiermee gestopt om meer tijd met mijn kinderen te kunnen doorbrengen. In april 2017 ben ik gestart met een eigen bedrijfje, Puntsgewijs. De diensten die ik aanbied kan ik aan mijn keukentafel uitvoeren, of in de avonduren als mijn kinderen op bed liggen. Wat doe ik zoal:
- Ik schrijf teksten, zoals productbeschrijvingen voor webwinkels.
- Ik corrigeer teksten van bijvoorbeeld boeken.
- Ik neem het beheer van Social Media-accounts (zoals Facebook) van bedrijven over.
- Daarnaast schrijf ik ook blogs/reviews/recensies die ik plaats op mijn website.

Daarnaast ben ik ook gastblogger bij thuisleven en schrijf ik eens in de maand een recensie voor pretletters. Vanaf nu ga ik ook blogs schrijven voor Nicole’s Choice.
Naast schrijven en bloggen heb ik ook nog andere hobby’s; ik sta graag met mijn kinderen in de keuken om iets lekkers te bakken, ik haak graag of ik zit met een boek en een kopje thee op de bank. Verder speel ik graag een spelletje met mijn man. We vinden het ook leuk om met het gezin een dagje uit te gaan bijvoorbeeld naar een leuke (natuur)speeltuin waar onze kinderen zich lekker kunnen uitleven. 
Als je nog meer vragen hebt, of als we misschien iets voor elkaar kunnen betekenen, dan hoor ik dat natuurlijk graag! 

Hartelijke groetjes,
Marieke

Reacties