Mag ik jullie voorstellen aan gastblogger Xenia?

Hallo allemaal,

Ik ben Xenia getrouwd met Joost en mama van 3 heerlijke jongens (2009/2013/2016). In het dagelijks leven ben ik Remedial Teacher op een VO school en heb ik een praktijk aan huis. Ik ben gek op leuke dingen doen met mijn gezin, lekker erop uit of heerlijk op vakantie. Ook ga ik er graag met vrienden of met Joost even op uit. Fotograferen is een hobby en ik ben verslaafd aan thee. Ook vind ik het heerlijk om in de keuken te staan en iets te maken.Naast alle drukte ben ik begin dit jaar begonnen met bloggen op www.lifebyxenia.nl. Zo kwam ik door een leuke win-actie met Nicole in gesprek en het klikte meteen. Uit deze leuke klik komt een leuke samenwerking naar voren waar ik enorm veel zin in heb. 

Ik zal dan ook de komende tijd verschillende thee van Nicole’s Choice gaan reviewen op mijn blog en zal maandelijks een blog schrijven voor Nicole’s Choice. Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als dat ik dit ben!

Zijn er nog vragen of wil je meer over me weten?
Dan hoor ik het graag!

Groetjes

Reacties