Heb jij je altijd al afgevraagd waar Nicole's Choice voor staat?

Heb jij je altijd al afgevraagd waar Nicole's Choice voor staat? En hoe dat mooie logo tot stand gekomen is? Lees dan snel verder.

De slogan die bij www.nicoles-choice.nl hoort is: “waar gezond een keuze is”. Deze slogan is bedacht door mijn vriend Dave. Met de slogan was het liefde op het eerste gezicht, met Dave niet meteen, maar dat zal ik in een volgend artikel vertellen waar ik Dave in het zonnetje zet!

Nicole & Dave
Dave is de rechtse, mocht het nog niet duidelijk zijn ;)

Toen ik het idee had om een eigen webshop op te zetten wist ik meteen dat de producten gezond zouden zijn. Alles in mijn webshop is een gezonde keuze, want alle producten zijn vrij van geraffineerde suikers, kunstmatige aroma's en E-nummers.

Ik heb veel tijd gestopt in het inkopen van mooie producten, maar ook in het bedenken van de theesoorten en de bakmixen. Alle Weckpotten en zakjes thee worden met veel liefde, zorg, plezier met de hand afgewogen en gevuld.

Het bedenken van de naam heeft meer tijd gekost, uiteindelijk heb ik voor Nicole’s Choice gekozen. Waarom? Omdat het mijn keuze is. Mijn keuze om het voor iedereen makkelijk te houden in mijn webshop en mijn keuze om deze producten te verkopen in de webshop.

Nicole's Choice

Hoe het logo eruit zou zien wist ik meteen. Ik wilde het vrolijk houden, er moest een garde in voorkomen en een hartje wat niet helemaal “af” zou zijn. Het logo is gemaakt door een vriendin van Dave, alle credits gaan dan ook naar Birgit Brekelmans. Zij kan jou uitstekend helpen om jouw idee om te zetten naar een echt logo. Ook voor iets anders, zoals een uitnodiging of geboortekaartje is ze je graag van dienst.

Waarom wilde ik dat het hartje geen compleet hartje zou zijn? Op het moment dat ik van start ging met Nicole’s Choice was het voor mij nog niet duidelijk hoe Nicole’s Choice erover één jaar of over 5 jaar zou uitzien. Net zoals dat Nicole’s Choice nog niet helemaal af is, toen en nu, was ikzelf op dat moment ook nog niet waar ik wilde zijn. Het hartje staat voor ontwikkeling, voor wat er nog kan komen. Met elk stap die ik zet word het hartje steeds meer compleet.

Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

Liefs, Nicole

Reacties